Loader

Actualitat - Covid

Autor : Escola d'Idiomes a Mataró: Inlingua Data : 2 de febrer de 2023 Formació, Covid, Notícies

Després de treballar 18 anys en una multinacional tèxtil em va sortir l'oportunitat de comprar una llicència a Inlingua International. L’any 2005 va començar aquest camí on m’he dedicat a la gestió empresarial i tenint molt clar que m’havia d’envoltar d’un equip pedagògic potent. Tant és així que per poder donar resposta als més de 800 alumnes que tenim actualment compto amb un equip espectacular de 6 coordinadors d’àrea, una directora pedagògica, una responsable de RRHH i 4 persones d’atenció al públic i administració. Sense aquest equip, seria impossible donar servei als alumnes de dins les acadèmies, les empreses, les escoles, els altres idiomes, les traduccions… Funcionem més com una empresa que com una acadèmia, tot i que per a nosaltres la personalització de l’alumne és sagrat.
 
Durant aquests 18 anys de camí hem presentat més de 1.500 alumnes a exàmens de Cambridge de B2,C1 i C2 amb un èxit d’aprovats del 96%.
 

Llegir més
Autor : Olga López, Directora de FRIENDS IDIOMES Data : 1 de febrer de 2023 Formació, Covid, Notícies

Entrevista a la Vicepresidenta de la Junta de GEIC: Olga López, Directora de FRIENDS IDIOMES

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 3 de desembre de 2021 Covid, Notícies
L'11 d'octubre el Govern va publicar un pla d'actuació per a les activitats educatives infantils i juvenils ... Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 9 de maig de 2021 Covid, Notícies, Reunions

El GEIC continua en la seva labor de representació a les institucions amb l’objectiu de millorar la situació del sector i trobar respostes a les nostres demandes. En aquesta ocasió, el passat 4 de maig va tenir lloc una reunió amb les diputades al Parlament de Catalunya pel PSC, la Sra. Alicia Romero, Secretària d’Universitats i Investigació al PSC, i la Sra. Esther Niubó, Secretària d’Educació al PSC.  

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 1 d' abril de 2021 Covid, Notícies, Marketing

Encara no tens la teva acreditació com a Centre Protegit Covid?

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 26 de març de 2021 Covid, Reunions

El passat dimecres 22 de març va tenir lloc la primera reunió entre el GEIC i el ministre de Sanitat Salvador Illa i Alícia Romero, portaveu del Partit dels Socialistes a Cataluña.

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 26 de febrer de 2021 Covid, Reunions

El GEIC es reuneix amb Maria del Pilar Nus, sotsdirectora general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i d’Ensenyaments de Règim Especial i Olga Adroher, cap del Servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial.

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 3 de febrer de 2021 Covid, Notícies, Reunions

El Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya du a terme un acte reivindicatiu online com a resposta a les mesures injustes que esta patint el sector. 

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 23 de gener de 2021 Covid, Reunions

Aquest divendres 22 de gener va tenir lloc la primera reunió entre el GEIC i la Secretària General d´Educació Núria Cuenca i Joan Lluís Espinós, el Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Llegir més
Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 23 de gener de 2021 Covid, Notícies, Reunions

Ahir divendres 22 de gener va tenir lloc la primera reunió entre el GEIC i la Secretaria General d’Educació Núria Cuenca i Joan Lluís Espinós, el Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Llegir més

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet