Loader
Acords amb editorials i altres empreses
Acords amb editorials i altres empreses

Coneixem les necessitats específiques dels centres d'idiomes i de reforç. Per això, el GEIC ha arribat a acords de col·laboració amb diferents empreses perquè els nostres associats en treguin el màxim profit.

Borsa de Treball

Professors que marxen sobtadament, nous cursos que cal posar en marxa amb urgència, baixes... Totes les acadèmies d'idiomes i de reforç ens trobem amb els mateixos problemes. Precisament per a poder-te ajudar, hem creat una xarxa entre els nostres associats a fi de disposar d’una borsa de professorat sempre al teu abast.

Formació i Coaching a professorat, caps d
Formació i Coaching a professorat, caps d'estudi i directius

Ens dediquem a la formació, i per això sabem que és molt important continuar millorant, avançant. Des del GEIC oferim cursos de formació en diferents àrees per tal que els nostres associats puguin revertir en els seus alumnes aquells coneixements de qualitat adquirits prèviament.

El GEIC en dades


154

associats

176

centres

MISSIÓ

#somsegurs
#somessencials

Representar els seus associats davant de les institucions

Defensar els interessos globals de la formació privada

Respondre a les necessitats dels negocis per ser més competitius

Informar de tot el que s´esdevé en el nostre sector

funcions

El GEIC és una veritable plataforma sectorial visible que ens representa a tots: escoles d'idiomes, centres de reforç escolar i empreses d'ensenyament a l'estranger. De qualsevol mida i a qualsevol lloc de Catalunya. Fem sentir la vostra veu davant les administracions, les centrals sindicals, els organismes empresarials i d'altres entitats públiques i privades.

Estem sempre disposats a intervenir en defensa dels interessos generals del sector de la formació no reglada com a lobby o com a grup de pressió de referència enfront de les disposicions que afecten el col·lectiu, alguns exemples clau de les quals han estat la negociació del conveni col·lectiu, el debat del calendari laboral o la fixació de l'horari lectiu. També proposem l'establiment de mesures contra la competència deslleial i lluitar contra fenòmens molt perjudicials per al sector, entre altres aspectes de vital importància per als agremiats.

Fomentem les relacions entre els membres del sector i desenvolupem mecanismes de solidaritat i cooperació. És el lloc de trobada on l'agremiat pot exposar la seva problemàtica, fer suggeriments i formular queixes a fi d'intentar resoldre-les, sempre fent una pressió en comú.

Actuem com a entitat de visualització i dinamització del sector i de difusió de la seva activitat, tot endegant campanyes de promoció. També contribuïm a la creació de llocs de treball i de riquesa econòmica posant en marxa una borsa de treball.

Donem suport i assessorament als nostres associats en totes les matèries que els preocupen i els assistim davant de qualsevol dubte o consulta.

Oferim tot un seguit de serveis que beneficien el nostre sector de forma transversal. També donem suport a les iniciatives d'emprenedoria formativa en l'àmbit dels idiomes amb preus avantatjosos. Gràcies a les economies d'escala que proporcionen una major capacitat de compra i de negociació podrem gaudir d'altres beneficis, des de l'assessorament puntual fins a l'execució integral en diferents àrees.

Donem una informació completa de l'actualitat de l'ensenyament i de la formació a Catalunya, i facilitem alhora la dinamització de les nostres activitats i l'actualització contínua del nostre sector i dels nostres professionals.

Fem créixer el nostre sector en la formació en matèries específiques per a millorar la competitivitat i la gestió de qualsevol negoci i proveïm eines de coaching i d'acompanyament per a ser millors comunicadors i assolir els nostres objectius amb èxit.

Serveis

- Consultes generals gratuïtes sobre la forma jurídica del negoci
- Consultoria Jurídica, Fiscal, Comptable i Mercantil
- Facturació oficial Fundae

- Negociació del conveni col·lectiu a Catalunya
- Consultes generals gratuïtes en temes laborals
- Assessorament laboral
- Borsa de treball: recerca de treballadors i centralització de CVs (professors, personal administratiu, informàtic, etc.)

- Optimització d'espais dels centres d'ensenyament
- Assegurances
- Gestió d'ajuts i subvencions
- Consultoria sobre PRL
- Millora de costos en compres de subministraments i serveis (escalabilitat)
- Reducció de costos energètics
- Consultoria sobre protecció de dades

- Màrqueting i comunicació
- Xarxes socials

- Col·laboracions amb organismes emissors de titulació oficial tipus TOEFL, Cambridge, Oxford, TrinityCollege, etc.
- Convenis amb plataformes digitals (Google, Microsoft, etc)
- Descomptes en grans empreses (Repsol, Movistar, Endesa, etc)
- Material didàctic, formació i descomptes negociats amb les editorials.

últims cursos

El GEIC és una veritable plataforma sectorial visible que ens representa a tots.

noticies

Tenim una visió àmplia i transversal de la situació del sector de manera que podem oferir dades sobre el mercat i sobre les tendències que està experimentant.

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet