Loader

Actualitat - Covid

Data : 9 de maig de 2021 Covid

El GEIC continua en la seva labor de representació a les institucions amb l’objectiu de millorar la situació del sector i trobar respostes a les nostres demandes. En aquesta ocasió, el passat 4 de maig va tenir lloc una reunió amb les diputades al Parlament de Catalunya pel PSC, la Sra. Alicia Romero, Secretària d’Universitats i Investigació al PSC, i la Sra. Esther Niubó, Secretària d’Educació al PSC.  

Llegir més
Data : 26 de març de 2021 Covid

El passat dimecres 22 de març va tenir lloc la primera reunió entre el GEIC i el ministre de Sanitat Salvador Illa i Alícia Romero, portaveu del Partit dels Socialistes a Cataluña.

Llegir més
Data : 26 de febrer de 2021 Covid

El GEIC es reuneix amb Maria del Pilar Nus, sotsdirectora general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i d’Ensenyaments de Règim Especial i Olga Adroher, cap del Servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial.

Llegir més
Data : 3 de febrer de 2021 Covid

El Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya du a terme un acte reivindicatiu online com a resposta a les mesures injustes que esta patint el sector. 

Llegir més
Data : 23 de gener de 2021 Covid

Aquest divendres 22 de gener va tenir lloc la primera reunió entre el GEIC i la Secretària General d´Educació Núria Cuenca i Joan Lluís Espinós, el Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Llegir més
Data : 23 de gener de 2021 Covid

Ahir divendres 22 de gener va tenir lloc la primera reunió entre el GEIC i la Secretaria General d’Educació Núria Cuenca i Joan Lluís Espinós, el Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Llegir més
Data : 11 de gener de 2021 Covid

El GEIC ha presentat una denuncia davant del Síndic de Greuges per expressar la situació actual que estem patint les escoles d´idiomes.

Llegir més

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet