Loader

Actualitat

COL.LABORACIONS: ACADESOFT

Autor : ACADESOFT Data : 3 de febrer de 2023 Formació, Notícies, Marketing
COL.LABORACIONS: ACADESOFT

La gestió d’una acadèmia d’idiomes no és una tasca senzilla. Encarregar-se de l’organització de les classes i els alumnes, les incidències, els informes, la gestió econòmica… una feinada que fa que dediquem més temps a la gestió que no pas a la docència.

Sovint disposem d’eines que ens ajuden a gestionar aquestes tasques, com ara els ERP (programes de gestió empresarial), però aquestes no sempre s’ajusten del tot al que necessitem i acabem fent-les servir de forma poc optimitzada.

També pot passar que, tot i disposar d’un programa de gestió, aquest no s’adapta al 100 % al teu tipus de negoci i acabes “tapant els forats” amb fulls d’excel i altres eines ofimàtiques, o amb tones de paper.  Et sona?

O potser t’has d’ocupar de mantenir un servidor a les oficines i quan tens una incidència no t’atenen o has de parlar cada dia amb algú diferent que ni tan sols sap de què li parles.

Com cal triar el software adequat per gestionar la teva acadèmia

Hi ha 4 punts clau que cal tenir en compte a l’hora de triar una eina de gestió per a la teva acadèmia d’idiomes.

 Experiència: El software que triïs ha d’estar tan adaptat com sigui possible al sector de les acadèmies. Al mercat hi ha molts programes de gestió disponibles, però la majoria són genèrics i no tenen processos adaptats a les necessitats particulars del dia a dia d’una acadèmia.

Suport: És clau disposar d’un bon servei d’atenció i poder parlar amb algú que sigui capaç de resoldre el dubte o, si s’escau, fer una modificació a l’instant per a solucionar el problema.

Actualitzacions: Cal que la solució tecnològica que triïs evolucioni al mateix temps que ho fa el teu negoci perquè si no tard o d’hora et deixarà de fer servei.

Tecnologia: L’eina que busquis ha de ser accessible via web i al núvol i ha d’estar adaptada als mòbils. També ha de ser clara i intuïtiva, de manera que us faciliti la comprensió a tu i als nous usuaris.

Què et semblaria canviar hores de feina fent tasques repetitives per un sol clic? Això és possible amb Acadesoft, una eina que et permet gestionar la teva acadèmia on vulguis i quan vulguis.

Gràcies a l’experiència recollida durant 10 anys acompanyant acadèmies d’idiomes Acadesoft ha aconseguit desenvolupar una eina de gestió a mida que simplifica i automatitza els processos típics d’una acadèmia. Alumnes, professors, control d’assistència, enviament d’informes, notificacions a les famílies o signatura d’autoritzacions: tot hi està contemplat i es pot gestionar des d’un mateix punt d’accés.

Visita el web per a més informació a www.acadesoft.com. Et faran una demostració gratuïta sense compromís simplement per ser membre del GEIC.


Contacte Acadesoft

C/ Castillejos 265, Entresol 6ª
08013 Barcelona
info@acadesoft.com
Tel. 93 025 20 90 /  637 23 82 97

www.acadesoft.com

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet