Loader

Actualitat

GEIC EVENTS 2021-22

Autor : Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya Data : 18 de desembre de 2022 Notícies, Reunions
GEIC EVENTS 2021-22

A banda de la II Assemblea Ordinària de socis, que enguany es va haver de celebrar telemàticament a causa de la Covid-19, el Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya ha portat a terme diversos actes presencials durant el curs 2021-22

 

  • ACTE NETWORKING MASNOU, 3 de setembre de 2021

Aquest acte va ser un taller de networking d’inici de curs en què vam tenir l’oportunitat de compartir amb gent del nostre sector com es presentava el nou any acadèmic, quines expectatives teníem, com havíem superat els reptes derivats de la COVID, etc.

L’acte va estar obert a socis i a no socis del Gremi. L’objectiu primordial de l’esdeveniment va ser compartir experiències i inquietuds dins del sector, com també conèixer què és el GEIC i quins són els avantatges de formar-ne part. 

Val a dir que va ser tot un èxit de convocatòria i que la valoració dels assistents va ser molt positiva.

  • FIRA BIZ BARCELONA, del 9 a l’11 de novembre 2021

Aquest acte va ser un taller de networking professional portat a terme durant la Fira BIZ a Barcelona i organitzat pel Consell de Gremis, del qual formem part.

Tothom hi va poder trobar i oferir feina o donar i recollir informació dels diferents sectors.

L'objectiu de la sessió va ser involucrar tant els empresaris (escoles) com els empleats potencials (professors) per tal de conscienciar sobre les oportunitats laborals, així com per a conèixer-se entre ells. A més, el GEIC hi va presentar el seu espai gratuït en línia perquè els professors publiquin les seves candidatures i augmentin les seves possibilitats de trobar feina.

El taller va estar obert a totes les escoles d’idiomes i de reforç de Catalunya, tant si eren associades com si no.

  • SALÓ ENSENYAMENT BARCELONA, del 16 al 20 març 2022

Aquest any el Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya va ser present al “Saló de l'ensenyament” que va tenir lloc del 16 al 20 de març al recinte de la Fira de Barcelona, a Montjuïc.

Diversos membres de la nostra junta hi van fer acte de presència i van compartir opinions i idees amb algunes acadèmies que ens van visitar. Va ser l'ocasió ideal per a intercanviar opinions i parers sobre diversos temes de potencial actuació del GEIC.

  • ACTE NETWORKING VIC, 28 de maig 2022

Aquest acte va aplegar associats i associades del Gremi amb l’objectiu d’apropar totes les escoles d’idiomes de Catalunya a les bones pràctiques que han portat a fidelitzar i, fins i tot, incrementar els alumnes a acadèmies del sector en altres parts de l’estat.

La presentació va anar a càrrec de la Maria Josep Ferrarons i, posteriorment, vam poder compartir experiències en una taula rodona amb tots els assistents.

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet