Loader

Actualitat

BENVINGUDA DE LA PRESIDENTA

Autor : Noelia Ramos, Hopin Centre d'Estudis Data : 1 de setembre de 2022 Notícies, Marketing
BENVINGUDA DE LA PRESIDENTA

Benvolgudes i benvolguts,

És per a mi un plaer presentar-vos la primera edició de la nova newsletter del GEIC, una publicació adreçada a les escoles d’idiomes de Catalunya, amb continguts d’especial interès per al nostre sector.

Primer de tot, vull agrair a tots els centres associats la confiança dipositada en el Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya. Aquells que ens heu acompanyat al llarg de les primeres passes del GEIC sou coneixedors de l’àrdua tasca que vam decidir endegar i amb la qual estem plenament engrescats per tal de donar a les nostres escoles d’idiomes i de reforç l’espai i la visibilitat que es mereixen.

La nostra funció de lobby ens permet defensar amb fermesa els interessos de totes les acadèmies davant de les administracions públiques i alhora marcar un posicionament i emetre una valoració sobre aquells aspectes que afecten el nostre sector. La preocupació pels nostres centres i els nostres alumnes ha propiciat que el GEIC guanyi reconeixement arreu del territori dia rere dia i, de retruc, sumi nous associats.

Ara comença una nova etapa que ha de fer que el Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya creixi encara més. Volem conèixer de primera mà les diferents necessitats i inquietuds que tenen les acadèmies d’idiomes i de reforç del país, per tal de poder actuar de manera ràpida, eficient i professional. Entre tots i totes continuarem sumant i treballant en defensa del nostre sector. Perquè junts som més forts!

Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
TEL. 938 582 744 info@geic.cat

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet