Loader

Teacher management

Teacher management


Curs Teacher Management a càrrec de Peter David Smith. Online. Idiomes: Anglès. Horari: 10:00h - 11:30h. S’enviarà l’enllaç de la formació als interessats. Places limitades. Socis: 19,95€ les 3 sessions/ NO soci: 39,95€ les 3 sessions. 

Destinataris

Aquest curs és apte per a directors d'escola, propietaris, directors acadèmics i professors sèniors que vulguin reflexionar i millorar la manera de gestionar el seu professorat. També seria d'interès per als interessats en la gestió del professorat en general.

 

Objectius

El professorat és el principal recurs de qualsevol sistema educatiu i la gestió eficaç del professorat és vital per a l'èxit de qualsevol escola d'idiomes. En aquest curs de 3 sessions veurem les eines de què disposen els directius per gestionar, motivar, desenvolupar i retenir el professorat.

Continguts

SESSIÓ 1 – Gestió del professorat · Eines · Observacions efectives En aquesta sessió, analitzarem els pilars de la gestió docent i les eines de què disposen els directius. Aquesta sessió se centrarà en com realitzar observacions efectives.

SESSIÓ 2 – Motivar el professorat · Desenvolupament professional permanent En aquesta sessió, considerarem maneres de motivar els professors centrant-nos en com ajudar-los a desenvolupar-se professionalment.

SESSIÓ 3 – Fidelitzar · Valoracions · Problemes i solucions En aquesta sessió, veurem maneres de retenir els nostres professors i fidelitzar-los. Analitzarem el valor de les valoracions dels professors i acabarem abordant alguns dels reptes típics que tenim amb els professors i aportant solucions.

Observacions

Recursos emprats: Powerpoints i PDFs

 

Idioma d’impartició: Anglès

 

Modalitat de la formació: Online (en directe/ streaming)

Requeriments per a participar a la formació: Ordinador i dispositiu mòbil amb connexió a internet

SUSCRIU-TE al nostre NEWSLETTER!

All Rights Reserved © GEIC | Gremi d'Escoles d'Idiomes de Catalunya
Diseny i programació web per Projectes a Internet